Studentendrukwerk (kortingscode!): Kwaliteit voor een studentenprijs

Bij Studentendrukwerk vinden studenten een betrouwbare partner voor het afdrukken van hun academische en professionele projecten tegen betaalbare prijzen. Van visitekaartjes tot flyers en van verslagen tot boeken, Studentendrukwerk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om aan alle drukbehoeften te voldoen. In dit artikel lichten we de diensten uit en delen we een exclusieve Studentendrukwerk kortingscode voor nog meer besparingen.

Visitekaartjes: een professionele uitstraling voor elke student

Visitekaartjes zijn een essentiële tool voor studenten die zich willen onderscheiden in een professionele omgeving. Of je nu op een netwerkevenement bent of een stagegesprek hebt, een goed ontworpen visitekaartje kan een blijvende indruk achterlaten. Bij Studentendrukwerk kun je jouw visitekaartjes volledig naar wens aanpassen, van het kiezen van het papier tot het toevoegen van unieke afwerkingen zoals mat of glanzend. Visitekaartjes zijn al vanaf € 9,12 te bestellen. Dat noemen wij een studentenprijs

>> Lees ook: Goedkope visitekaartjes: al vanaf € 7,99

Studentendrukwerk kortingscode

Flyers, verslagen en boeken: breed assortiment aan drukopties

Naast visitekaartjes biedt Studentendrukwerk ook een breed scala aan andere drukwerk producten die essentieel zijn voor het studentenleven. Flyers zijn perfect voor het promoten van studentenevenementen of clubactiviteiten, terwijl verslagen en scripties gedrukt kunnen worden met professionele bindingsopties die zorgen voor een verzorgde presentatie. Ook het drukken van eigen boeken is mogelijk, ideaal voor afstudeerprojecten of portfolio’s.

Ontvang € 2,50 korting met deze Studentendrukwerk kortingscode

Om het nog aantrekkelijker te maken, biedt Studentendrukwerk nu een speciale kortingscode aan ter waarde van € 2,50. Dat is makkelijk verdient. Deze kortingscode geeft je extra korting op je bestelling, waardoor het nog voordeliger wordt om kwaliteitsdrukwerk te bestellen. Of je nu een kleine of grote oplage nodig hebt, met deze code krijg je uitstekende kwaliteit voor een nog betere prijs. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden op de nieuwsbrief, je ontvangt dan meteen de kortingscode. Gebruik de code bij het afrekenen om je voordeel direct toe te passen.

Studentendrukwerk.nl

8.1 out of 10

Studentendrukwerk.nl is opgericht in begin 2016 heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de drukwerkbranche. Het team van circa 100 professionals maken dagelijks reclame en drukwerk voor toonaangevende retailers en particulieren in binnen- en buitenland. Bij Studentendrukwerk profiteer je nu van deze jarenlange ervaring en kennis voor een studenten prijs.

Prijs/Kwaliteit
9 out of 10
Gebruiksgemak
8 out of 10
Levering
7.5 out of 10
Service
8 out of 10