De HEMA folder van deze week is weer uit en staat vol mooie aanbiedingen

Welkom op onze pagina waar je alles kunt vinden over de HEMA folder! HEMA staat bekend om haar breed assortiment aan producten die variëren van kleding en wonen tot aan alle benodigde levensmiddelen, handige kantoorartikelen en fotoproducten. Elke week brengt HEMA een nieuwe folder uit boordevol aanbiedingen, nieuwe producten en seizoensgebonden specials die je niet wilt missen.

HEMA folder van deze week - img

Zie je de folder niet goed bekijk dan de grote versie

In de folder van deze week vind je fantastische kortingen op diverse artikelen. Of je nu op zoek bent naar trendy modeaccessoires, praktische huishoudelijke artikelen, of zelfs iets lekkers voor bij de koffie, HEMA heeft voor ieder wat wils. Neem bijvoorbeeld de aanbiedingen in onze bakkerij sectie, waar je verrukkelijke snacks kunt vinden voor een gezellige middag thuis.

Bovendien introduceren we deze week enkele opwindende nieuwe producten in onze wonen-collectie. Verfraai je huis met onze stijlvolle decoratieve artikelen tegen aantrekkelijke prijzen. Mis ook zeker de speciale seizoensgebonden artikelen niet.

Blader door de digitale folder hier op de website staat of haal een papieren exemplaar in de winkel. Met de gebruiksvriendelijke layout en kleurrijke presentaties is het makkelijker dan ooit om de beste deals snel te vinden. Shop slim en haal het meeste uit de fantastische aanbiedingen die HEMA deze week voor jou in petto hebben!

Bekijk hier de meest actuele folder

HEMA folder van deze week

HEMA folder van deze week downloaden

Uiteraard is het ook mogelijk de HEMA folder te downloaden voor op je telefoon, laptop of tablet. Je kan de folder van deze week hier downloaden in PDF.

>> Lees hier meer over de HEMA folder van volgende week

Benieuwd naar de openingstijden van de HEMA bij jou in de buurt? Zoek het direct op:Of lees hier meer over de HEMA openingstijden

Hema.nl

8 out of 10

HEMA staat al sinds 1979 bekend om haar breed assortiment aan producten die variëren van kleding en wonen tot aan alle benodigde levensmiddelen, handige kantoorartikelen en fotoproducten. Wat ons betreft de meest veelzijdige winkel van Nederland.

Prijs/Kwaliteit
8.8 out of 10
Gebruiksgemak
8.2 out of 10
Levering
7.6 out of 10
Service
7.2 out of 10
 1. Wat is er allemaal te koop bij de HEMA?

  HEMA biedt een breed assortiment aan producten aan, waaronder huishoudelijke artikelen, kleding, kantoorbenodigdheden, etenswaren, persoonlijke verzorgingsproducten, en seizoensgebonden artikelen. Ze hebben ook een uitgebreide collectie voor baby’s en kinderen, evenals woonaccessoires en cadeauartikelen.

 2. Hoelang zijn HEMA aanbiedingen geldig?

  De geldigheidsduur van HEMA aanbiedingen varieert. Tijdelijke aanbiedingen en kortingen hebben vaak specifieke looptijden die in de winkel of online worden vermeld. Seizoensgebonden acties kunnen enkele weken duren, terwijl wekelijkse aanbiedingen meestal één week geldig zijn.

 3. Wat verkopen ze bij de HEMA?

  HEMA verkoopt een breed scala aan producten zoals huishoudelijke artikelen, kleding voor alle leeftijden, kantoor- en schoolbenodigdheden, etenswaren, schoonheids- en verzorgingsproducten, baby- en kinderartikelen, woonaccessoires, en diverse cadeauartikelen.

 4. Wat is gele sticker HEMA?

  Een gele sticker bij de HEMA geeft aan dat het product is afgeprijsd. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege seizoensopruiming, het einde van een productlijn, of omdat het product bijna de houdbaarheidsdatum bereikt. Artikelen met een gele sticker worden aangeboden tegen gereduceerde prijzen.

 5. Is de HEMA van de Jumbo?

  Nee, de HEMA is niet van de Jumbo. HEMA is een zelfstandige Nederlandse warenhuisketen. Hoewel er in het verleden speculaties en gesprekken zijn geweest over mogelijke samenwerkingen of overnames, opereren HEMA en Jumbo als aparte entiteiten.