Fotoboek maken: goedkoop en eenvoudig al vanaf € 4,50

Fotoboek goedkoop maken

Het maken van een fotoboek is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en te koesteren. Maar waar kun je een fotoboek maken dat zowel goedkoop als van goede kwaliteit is? In dit artikel vergelijken we vijf populaire aanbieders: HEMA, Studentendrukwerk, Albelli, Kruidvat en Fotofabriek. We bespreken de voordelen van elk, inclusief eventuele kortingscodes die je kunt gebruiken bij het afrekenen.

TIP: Profiteer van 50% korting met de HEMA fotoboek kortingscode

Top 5 aanbieders van goedkope fotoboeken:

Nr.WebsiteVanafFormaatLevertijdVerzendkosten
1 🏆HEMA TIP!€ 4,5010×10 cm5 dagenGratis afhalen
2 🏆Studentendrukwerk€ 5,00A51 dag€ 3,95
3Albelli€ 5,5910×10 cm5 dagen€ 2,99
4Kruidvat€ 5,9410×10 cm5 dagenGratis afhalen
5Fotofabriek€ 8,99A61 dag€ 2,95

Laat je fotoboek goedkoop maken en geniet er jaren van

Fotoboeken zijn een prachtige manier om speciale momenten te bewaren en te delen. Of het nu gaat om vakantiefoto’s, trouwfoto’s of de eerste jaren van je baby of kinderen, een fotoboek biedt een tastbare herinnering die je keer op keer kunt bekijken. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders die verschillende opties en prijsklassen aanbieden, waardoor het gemakkelijk is om een fotoboek te vinden dat past bij jouw budget en wensen. Dus verzamel je foto’s en geniet jaren samen van een mooi fotoboek.

Goedkope fotoboek aanbieders

Het vinden van een goedkope fotoboek aanbieder kan een uitdaging zijn, maar dankzij onze uitgebreide vergelijking van HEMA, Studentendrukwerk, Albelli, Kruidvat en Fotofabriek wordt het een stuk eenvoudiger. Deze aanbieders bieden allemaal betaalbare opties aan zonder in te leveren op kwaliteit. HEMA is voordelig met prijzen vanaf €4,50 en biedt een aantrekkelijke 50% kortingscode. Studentendrukwerk is ideaal voor snelle leveringen binnen één werkdag, terwijl Albelli bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke software en hoge kwaliteit fotoboeken. Kruidvat combineert scherpe prijzen met handige afhaalmogelijkheden en een 15% kortingscode, en Fotofabriek biedt unieke en creatieve opties. Met deze aanbieders kun je eenvoudig een goedkoop fotoboek maken dat perfect bij jouw wensen past.

HEMA: Hier maak je je fotoboek goedkoop

HEMA fotoboek maken goedkoop

HEMA biedt fotoboeken aan vanaf €4,50 voor een formaat van 10×10 cm. De levertijd bedraagt vijf werkdagen en je kunt ervoor kiezen om je bestelling gratis af te halen in een van de vele HEMA-winkels. Dit maakt HEMA een zeer toegankelijke en betaalbare optie voor iedereen die een fotoboek goedkoop wil maken. Bovendien biedt HEMA een aantrekkelijke kortingscode: je krijgt 50% korting met de HEMA kortingscode FB2520. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren, vooral als je meerdere fotoboeken wilt bestellen.

Voordelen van HEMA:

  • Prijzen vanaf €4,50
  • Gratis afhalen in de winkel
  • 50% korting (kortingscode: FB2520)
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijke software

Het maken van een fotoboek bij HEMA is eenvoudig en snel. Je kunt kiezen uit verschillende sjablonen en lay-outs, waardoor je fotoboek er precies zo uitziet als jij wilt. Je kan de HEMA fotoboek software downloaden vanaf hun website. Daarnaast biedt HEMA regelmatig extra aanbiedingen en kortingen, waardoor het nog voordeliger kan worden. En heb je zelf al foto’s liggen? Dan kan je altijd een fotoalbum kopen om je foto’s in te steken.

Studentendrukwerk: Tip voor snelle levering

Studentendrukwerk fotoboek maken goedkoop

Studentendrukwerk biedt fotoboeken aan vanaf €5,00 voor een A5-formaat. De levertijd is slechts één werkdag, wat het een uitstekende keuze maakt voor iedereen die snel een fotoboek nodig heeft. De verzendkosten bedragen €3,95, wat redelijk is gezien de snelle levering. Studentendrukwerk richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, voornamelijk op studenten, maar iedereen kan gebruikmaken van hun diensten.

Voordelen van Studentendrukwerk:

  • Snelle levertijd van één werkdag
  • Prijzen vanaf €5,00
  • Geschikt voor studenten
  • Betaalbare verzendkosten (€3,95)

Een ander groot voordeel van Studentendrukwerk is hun focus op gebruiksgemak en snelheid. Het uploaden van foto’s en het samenstellen van je fotoboek is eenvoudig en intuïtief, waardoor je snel en zonder gedoe een prachtig fotoboek kunt maken.

Wil je dus een fotoboek met snelle spoed levering dan zit je dus goed bij Studentendrukwerk. Ze bieden al een fotoboek aan met een levertijd van 1 dag. Een fotoboek leveren in 24 uur is dus geen enkel probleem want je fotoboek vandaag besteld is morgen in huis,

Albelli: enorm veel opties

Albelli fotoboek maken goedkoop

Albelli biedt fotoboeken goedkoop aan vanaf €5,59 voor een formaat van 10×10 cm. De levertijd is vijf werkdagen en de verzendkosten zijn €2,99. Albelli staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke software en hoge kwaliteit fotoboeken. Of je nu op zoek bent naar een klein boekje om mee te nemen of een groot boek om thuis te laten zien, Albelli heeft een breed scala aan opties.

Voordelen van Albelli:

  • Prijzen vanaf €5,59
  • Gebruiksvriendelijke software
  • Hoge kwaliteit fotoboeken
  • Betaalbare verzendkosten (€2,99)

Albelli biedt ook diverse personalisatieopties, zoals verschillende kaften, papiersoorten en lay-outs. Hierdoor kun je je fotoboek helemaal naar eigen wens aanpassen. Bovendien heeft Albelli regelmatig kortingsacties, waardoor je nog meer kunt besparen.

Kruidvat: Voordelig en makkelijk

Kruidvat fotoboek maken goedkoop

Kruidvat biedt fotoboeken aan vanaf €5,94 voor een formaat van 10×10 cm. De levertijd bedraagt vijf werkdagen en je kunt je bestelling gratis afhalen in de winkel. Dit maakt Kruidvat een zeer voordelige en toegankelijke optie. Daarnaast biedt Kruidvat een kortingscode van 15% (kortingscode: 24BOEK15), wat een extra besparing oplevert.

Voordelen van Kruidvat:

  • Prijzen vanaf €5,94
  • Gratis afhalen in de winkel
  • 15% korting (kortingscode: 24BOEK15)
  • Betrouwbare kwaliteit

Het bestellen van een fotoboek bij Kruidvat is eenvoudig en snel. Je kunt je foto’s uploaden en het fotoboek naar wens aanpassen met verschillende lay-outs en sjablonen. De kwaliteit van de fotoboeken is goed, vooral gezien de lage prijs.

Fotofabriek: prijswinnende kwaliteit

Fotofabriek fotoboek maken goedkoop

Fotofabriek biedt een fotoboek goedkoop aan vanaf €8,99 voor een A6 spiraalformaat. De levertijd is één werkdag en de verzendkosten bedragen €2,95. Fotofabriek is bekend om zijn creatieve en unieke opties voor fotoboeken, zoals spiraalgebonden fotoboeken en verschillende formaten en stijlen.

Voordelen van Fotofabriek:

  • Snelle levertijd van één werkdag
  • Creatieve en unieke opties
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Betaalbare verzendkosten (€2,95)

Fotofabriek biedt een breed scala aan opties voor personalisatie, waardoor je fotoboek echt uniek wordt. Of je nu een klassiek fotoboek wilt of iets meer creatiefs, Fotofabriek heeft de tools en opties om aan jouw wensen te voldoen.

Opties voor kaften

Veel aanbieders van fotoboeken, zoals de eerder besproken HEMA, Studentendrukwerk, Albelli, Kruidvat en Fotofabriek, bieden zowel harde als zachte kaften aan. Een harde kaft biedt extra bescherming en een luxe uitstraling, terwijl een zachte kaft lichter en flexibeler is. Beide opties zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat jouw herinneringen goed bewaard blijven.

Maak je fotoboek op met de online editor

De meeste fotoboekaanbieders hebben een gebruiksvriendelijke online editor. Hiermee kun je eenvoudig foto’s uploaden, bewerken en ordenen. Met verschillende sjablonen, achtergronden en cliparts kun je jouw fotoboek volledig personaliseren, of je nu een minimalistisch design wilt of een boek vol kleurrijke details. Dit maakt het proces van een fotoalbum maken heel eenvoudig.

Bestelling en levering

Het bestellen van een fotoboek is bij de meeste aanbieders snel en eenvoudig. Je kunt kiezen om je fotoboek thuis te laten bezorgen of het gratis af te halen in een winkel. De levertijd varieert meestal van 1-5 werkdagen, waardoor je snel kunt genieten van jouw fotoboek. Dit maakt het proces efficiënt en klantvriendelijk.

Retourneren en ruilen

De meeste aanbieders bieden een flexibele retour- en ruilservice. Mocht je niet tevreden zijn met jouw fotoboek, dan kun je jouw bestelling binnen een bepaalde periode terugbrengen of ruilen. Dit geeft je voldoende tijd om te beslissen of je tevreden bent met je aankoop, en het proces is meestal eenvoudig en klantvriendelijk. Hierdoor kun je met vertrouwen een fotoboek bestellen, wetende dat je het kunt retourneren of ruilen indien nodig.

Bij HEMA kan je je fotoboek goedkoop maken maar er is genoeg te kiezen bij de andere aanbieders

Met deze uitgebreide vergelijking kun je een weloverwogen keuze maken voor de aanbieder die het beste bij jouw wensen en budget past. Of je nu op zoek bent naar snelheid, prijs, kwaliteit of creativiteit, er is voor ieder wat wils. Onze vergelijking komt HEMA het voordeligst uit de bus, met name door de kortingscodes die ze vaak aanbieden maar ook omdat je het gratis kan afhalen in de winkel en de eenvoudige app. De andere aanbieders hebben elk hun eigen voordelen. Zo kan je bij Studentendrukwerk een spoedbestelling plaatsen van een dag en Fotofabriek heeft mooie prijzen gewonnen voor hun service en kwaliteit. We gaan er van uit dat je genoeg informatie hebt om te besluiten waar je jouw herinneringen gaat laten afdrukken

Veelgestelde vragen

Waar kun je goedkoop fotoboek maken?

Je kunt een goedkoop fotoboek maken bij HEMA, Studentendrukwerk, Albelli, Kruidvat en Fotofabriek. Elk van deze aanbieders biedt voordelige opties aan met verschillende voordelen zoals snelle levertijd en kortingscodes.

Wat kost Kruidvat fotoboek?

Een fotoboek bij Kruidvat kost vanaf €5,94 voor een formaat van 10×10 cm. Je kunt de bestelling gratis afhalen en er is een kortingscode van 15% beschikbaar (code: Z).

Wat is de beste site om een fotoboek te maken?

De beste site om een fotoboek te maken hangt af van je specifieke behoeften. Albelli staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke software en hoge kwaliteit, terwijl HEMA en Kruidvat voordelige prijzen en afhaalmogelijkheden bieden.

Wat is het verschil tussen CEWE en Kruidvat fotoboek?

Het belangrijkste verschil tussen CEWE en Kruidvat fotoboeken ligt in de prijs en soms ook in kwaliteit. CEWE biedt een breder scala aan premium opties , terwijl Kruidvat voordeliger is en gemakkelijk toegankelijk door afhalen in de winkel. Overigens ook met een zeer goede kwaliteit.

Wat is beter Albelli of CEWE?

Albelli en CEWE bieden beide hoge kwaliteit fotoboeken aan. Albelli is gebruiksvriendelijker en vaak goedkoper, terwijl CEWE meer premium opties en formaten biedt.

Is Albelli van de HEMA?

Nee, Albelli is een aparte entiteit en niet van de HEMA. HEMA biedt echter ook zijn eigen fotoboekservices aan, vaak tegen zeer concurrerende prijzen.

Wie kan snel fotoboek leveren?

Bij Studentendrukwerk is je fotoboek levertijd 1 dag. Zij kunnen snel fotoboek leveren door hun spoedservice. Je fotoboek vandaag besteld is morgen in huis.